Profil


Min tilgang til salgsarbejdet bygger på en høj grad af ordentlighed og målrettethed.

Jeg søger via mit store drive og engagement altid det optimale resultat i ethvert samarbejde, som jeg indgår i. Min tilgang til andre betegnes som respekterende , tillidsfuld, anerkendende og loyal...

Jeg opnår mine resultater ved sparring og top professionel rådgivning med mine kunder, hvor vi netop opnår en win/win situation til glæde for begge parter..

Jeg har igennem årene lært at bygge på stærke og langvarige relationer, og mixet med min nysgerrighed og trang til at åbne døre, formår jeg konstant at udvikle mine resultater.

Jeg har drevet JensenAdvice siden 2007.Jeg  har mangeårig erfaring indenfor såvel dansk som international detailhandel. Han har erfaring fra leder stillinger på højeste operationelle niveauer ved henholdsvis Dansk Supermarked A/S, TDC og JYSK.
 Jeg er endvidere Oberst Løjtnant af reserven og har bl.a. været på mission i Iraq i 2003, så han ved, hvad der kræves for at overleve og ikke mindst, hvad det kræver for at blive en sikker succes i fremtidens erhvervsliv.


JensenAdvice arbejder primært med Search & Selection, ledelses- og organisationsudvikling, personlig udvikling.


JensenAdvice er din naturlige sparringspartner, når du har brug for professionel rådgivning med et  menneskeligt ansigt. Du skal vælge JensenAdvice, hvis du gerne vil have en topprofessionel rådgivning med indsigt og hjerte det rette sted. I fællesskab kan vi sikre din og din virksomheds succes.

 
JensenAdvice Hvedevænget 21 4700 Næstved E-mail: lpj@jensenadvice.dk