Defence


Jeg har gjort karriere i forsvaret som reserveofficer siden 1978 og er i dag Oberst Løjtnant  Jeg har blandt andet været på international mission som enkeltmand i Irak da krigen brød ud i 2003- 2004 derudover været med i NRF 14 (Nato Responce Force). Censor for NATO og senest 2016 været udsendt Estland. Civilt har jeg haft stillinger på højeste taktiske og strategisk niveau i følgende virksomheder:

1) Dansk Supermarked

2) TDC

3) JYSK

Siden 2008 har jeg drevet min virksomhed JensenAdvice med hoved fokus på effektiv og professionel rekruttering af de helt rigtige kompetencer til såvel danske som internationale virksomheder.

Jeg har nu besluttet at gå ind i forsvarsindustrien og vil dermed slå 2 fluer med et smæk, nemlig at bruge min store viden fra min militære karrierer og kombinere denne viden med mine civile kompetencer. På den måde sikre, at du får det helt rigtige hold som sikr din virksomheds fremtid.

"Plans are nothing; planning is everything"
Dwight D. Eisenhower


Samarbejdspartner

Søren Bøge Sørensen har en fleråring erfaring i at headhunte militære kandidater både i Danmark og i udlandet til vore nationale og internationale kunder indenfor forsvarsindustrien. Hans force er at spotte de rigtige talenter, der kan bringe virksomheden mod nye mål.
Læs mere på hjemmesiden

ESBEES Logo

 
JensenAdvice Hvedevænget 21 4700 Næstved E-mail: lpj@jensenadvice.dk